AD-blacklist1

2014
okt.
29

Megalakulnak

kt ules1Információnik szerint október 30-án, csütörtökön tartja alakuló ülését az új kőbányai képviselő-testület. És bár már semmi értelme, hogy kinn legyenek az utcán, még mindig vannak bőségesen választásra buzdító plakátok.

 

 

 

Bár a kőbányai önkormányzat honlapján szerda reggelig semmiféle hivatalos információ nem jelent meg erről, mi megbízható forrásból úgy értesültünk, hogy - miután a jogorvoslati határidők lejártak, és jogerőre emelkedett a helyi választási bizottság mandátumkiosztása - október október 30-án, csütörtökön tartja alakuló ülését az új kőbányai képviselő-testület, amely a törvényi változások miatt immár 2019-ig regnál majd.
A választás végeredményéről korábban közöltünk egy beszédes elemzést.


Ugyanakkor közel három héttel az október 12-i voksolás után még mindig találtunk Kőbánya utcáin választási plakátokat, amelyeknek egyfelől már semmi értelme, hogy kinn legyenek, másfelől meg rendkívül csúfítják a közterületeket. A választási eljárásról szóló törvény szerint 30 napon belül kell eltávolítani a plakátokat, azaz jogilag még minden rendben van. De talán érdemes lenne hamarabb cselekedni.