AD-blacklist1

2014
szep.
27

Programhirdetés a hajrában

fidesz logo2Jobb később, mint soha alapon  összeállt a Fidesz kőbányai választási programja, amelyet október másodikán hoznak nyilvánosságra. Amúgy még ez előzőt sem valósították meg maradéktalanul.

 

 

 

Néhány héttel ezelőtt egy cikkünkben sorra vettük, hogy melyik pártnak milyen Kőbányára vonatkozó programja van. Nos, abban jeleztük, hogy a Fidesznek nem volt (akkor) ilyen.
Nyilván, ami késik, nem múlik, vagy jobb később, mint soha alapon a párt helyi szervezetének összeállt a választási programja! Mint Kovács Róbert polgármester Facebook-oldaláról kiderült, a „Fejlődő Kőbánya Program 2014 – 2019” című elképzelés bemutatója október másodikán este lesz a KÖSZI-ben.
Mindehhez csak annyit: a 2010-ben meghirdetett Új Kőbánya programot sem sikerült tökéletesen megvalósítani (félidőben és tavaly így állt a helyzet, a végeredményre hamarosan kitérünk - a szerk.), nagyon kíváncsiak leszünk, hogy a feltehetően erre alapozott új irány miket is tartalmaz.


És még egy: szerény véleményünk szerint egy ötéves programot nem tíz nappal a helyhatósági voksolás előtt illene bemutatni, hanem jóval, akár hónapokkal előbb, hogy a még szavazni akaró polgárnak legyen ideje azon elmélkedni, uram bocsá’ azt alaposan összevetni a többi párt hasonló kínálatával.
Persze nézzük a jó oldalát: a Fidesz néhány hónap alatt sokat fejlődött, hiszen az országgyűlési választásokon konkrétumok nélkül, csak a egy laza „folytatjuk”-kal indult el.