AD-blacklist1

2019
okt.
14

Tippeljen velünk!

Írta: szerk

m1 news leadKőbányán D. Kovács Róbert Antal nyerte el újfent a választók bizalmából a polgármesteri posztot. A képviselő-testület azonban nagyot változott, s úgy véljük, nincs könnyű helyzetben a régi-új polgármester, ha a kerület irányítására gondol.

 

 

Mivel a három alpolgármesterrel való irányítás beváltnak nevezhető, valószínű, ezen nem fog változtatni. D. Kovács Róbert.

 

   Figyelembe véve az ellenzéki többséget, arra tippelünk, hogy az egyik alpolgármester közülük kerül majd ki. Ugyanakkor az is valószínűsíthető, hogy ragaszkodni fog a már jól bevált „triumvirátus” szerepvállalásához.

 

   Nos, tippeljen velünk!

A cikkből lépjen vissza a 10kerkult.hu főoldalára, s ott a jobb alsó részen találja Szavazás című rovatot (a nem reprezentatív felmérésünket), ahol név szerint is voksolhat egy várható, lehetséges összetételre.

 

   A Videó rovatban szereplő kincstári M1 televízió választási híradása illusztráció, de a főpolgármesteri és a kerületi polgármesterek választási eredményeit – meglepő módon – korrekt módon foglalja össze. A hír megosztása, reméljük, plusz információkat is adhat mindazoknak, akik még nem találkoztak a budapesti eredményekkel.

  Amint ismert lesz a kerületirányítás, a támára visszatérünk.

 

-a szerk.