AD-blacklist1

2018
szep.
09

Képviselő kerestetik

Írta: Oszvald György

valasztas leadKőbányán, a Helyi Választási Bizottság települési időközi önkormányzati képviselőválasztást írt Gazdag Ferenc (Fidesz) önkormányzati képviselő lemondása után a megüresedett helyre, a 6. számú egyéni választókerületben 2018. szeptember 30-ára. Bemutatjuk a jelölteket és programjaikat.

 

 

 

A 10kerkult.hu szerkesztősége hivatalosan csak Kovács Róbert indulásáról értesült, amikor is sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Momentum színeiben aspirál a képviselői helyre.

 

   Szilágyi-Sándor András és Fléger István Tamás jelöltségéről valójában informális csatornák révén szereztünk tudomást, s csak a Helyi Választási Bizottság 2018. augusztus 27-én kelt közleménye után állíthatjuk biztosan, hogy Szilágyi-Sándor András a Fidesz, Fégler István Tamás pedig a Magyar Munkáspárt jelöltje. Idézzük:

 

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Helyi Választási Bizottság

16/2018. (VIII. 27.) határozata

 

A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Helyi Választási Bizottság (a továbbiakban: HVB) az önkormányzati képviselő időközi választásán a Budapest X. kerület. 6. számú egyéni választókerület jelöltjei sorrendjének sorsolása tárgyában meghozta a következő

 

határozatot:

 

                1. Fléger István Tamás       - Magyar Munkáspárt

                2. Kovács Róbert                - Momentum Mozgalom

                3. Szilágyi-Sándor András  - FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség                                                                                                                             Kereszténydemokrata Néppárt"

 

   A tények ismeretében szerkesztőségünk úgy döntött, hogy mindhárom jelöltnek az egyenlőség jegyében egy helyen és egy időben – a kerületben elsőként – biztosítja bemutatkozásuk és választási programjuk nyilvánosságra hozását.

 

Akár a jelöltek fotójára, akár a mellette található kiragadott idézett után a (pdf) rövidítésre kattintva olvashatják a jelöltek által megküldött, s változtatás nélküli programját.

 

Fleger 200Fléger István Tamás

 

 

 

 

 

 

„A Magyar Munkáspárt egy szabályt ismer helyi és országos politizálásában: „A dolgozókért mindenkivel, a dolgozók ellen senkivel!” (pdf)

 

Momentum KR 200Kovács Róbert

              

 

 

 

 

 

 

 

„A helyi politizálás a helyi ügyekre épül, nem az országos politikára! Kőbányát cserbenhagyták, ideje felkarolnunk!” (pdf)

 

SZSA 200Szilágyi-Sándor András

 

 

 

 

 

 

 

 

„Egy erős és összetartó közösségben az emberek nem csak egymáshoz kötődnek jobban, hanem a lakóhelyükhöz is.” (pdf)

 

 

 

A kőbányai 6. számú egyéni választókerület térképe:

ONK.KEPV VAL KORZET

 

Támogasd a 10kerkult.hu szerkesztőségét!

tamogatas