AD-blacklist1

2020
feb.
07

Tanuljon németül!

Írta: szerk

gerA Kőbányai Német Önkormányzat fontos feladatának tartja a német nyelv ápolását, oktatását a német származásúak között. Ennek érdekében évek óta szervezi a németnyelv-tanfolyamokat, és teszi ezt ebben az éveben is.

 

 

 


A KŐBÁNYAI NÉMET ÖNKORMÁNYZAT FELHÍVÁSA


A Kőbányai Német Önkormányzat 2003. óta német nyelvtanfolyamot, 2009-2013. években német nyelvi klubot működtetett.

 

   Ebben az évben ismét lehetőség nyílik a német nyelvtanfolyam újraindítására.
A nyelvtanfolyam célja a nyelvtanuláson és gyakorláson túl a kerületi német kötődésű lakosság összetartása, egymás megismerése, valamint közös programok szervezése. 2020. márciusának első felében olyan német származású kerületi polgárok, valamint német nyelv iránt érdeklődő kőbányai lakosok számára indítunk ingyenes nyelvtanfolyamot, akik kezdők a német nyelv tanulásában.

 

   Szervezett keretek között, szaktanári irányítással van lehetőség a német nyelv megismerésére és gyakorlására. A nyelvórákat könyvek, folyóiratok, kártyák és egyéb interaktív eszközök segítik. A foglalkozásokat heti egy alkalommal, hétköznap 17 óra körüli időpontban tartjuk a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban (1105 Budapest, Szent László tér 17.)

 

A nyelvtanfolyamra jelentkezni lehet legkésőbb

2020. február 20-ig

a www.kobanya.hu honlapról letölthető adatlap kitöltésével és visszaküldésével a
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre, vagy munkaidőben a
0630/385-4071 telefonszámon.

 

Az adatlap IDE kattintva is letölthető.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Inguszné Dr. Barabás Rita
Kőbányai Német Önkormányzat