AD-blacklist1

2014
aug.
15

Péntek estétől zárva a vasúti átjáró

Írta: Szerk.

10.koerutcai-vasuti-atjaro-leadLezárják a Gyömrői út és a Kőér utca közötti vasúti átjárót augusztus 15-én, pénteken este 8 órától várhatóan augusztus 17-én, vasárnap éjfélig.

 

 

 

A vasúti átjáró lezárása azért vált szükségessé, mert a Kőér utcai csomópontban egy víz-bekötővezetéket építenek. A munkák idején forgalomkorlátozások miatt a környéken torlódásokra kell számítani.

 

gy-koer

 

   A BKK az arra közlekedőknek a Kőér utca–Basa utca–Fertő utca–Bihari utca–Mázsa utca vagy a Vaspálya utca–Gyömrői út–Sibrik Miklós úti felüljáró útvonalat ajánlja.

 

Idézünk egy véleményt is a 10.kerulet.ittlakunk.hu oldalon közzétett információról: „Ide megírom a véleményem: Már csinálhatnának valamit azzal az elba**ott vasúti átjáróval, mert napközben állandó a káosz. Jön két vonat, akkor 3 oldalról beáll a sor: dühöngés, idegbeteg vezetők, dudálás, csikorgatás. Helyette viszont állandó jelleggel mérik a sebességet olyan helyen, ahol akár 60-70-nel is lehetne haladni (Kőér utca). Kőbányának ez lehet az állandó pénzbeszedési pontja, de látom az átjáró átépítésére semmit nem költenek, így költsék gyógyszerre.”

 

forrás: 10.kerulet.ittlakunk.hu

fotó: google