AD-blacklist1

2014
jan.
16

Visszakapta az anyuka a babakocsit!

rendors kobElőkerült az a babakocsi, amit néhány napja lopott el valaki egy helyi rendelőből, a rendőrség azt visszaadta azt a tulajdonosának.

 

 

 

Nem titkoljuk, amolyan „úttörő-módon” örülünk, ha tudunk segíteni. (Elvégre a jó úttörő, ahol tud, segít – ugyebár.) Ha valamilyen ügy azért mozdul előre, mert mi írtunk bővebben, vagy hírt adtunk róla, akkor már megérte léteznünk.
Félreértések elkerülése végett: nem dicsérjük agyon magunkat, mert az öndicséret büdös. Viszont sokszor jeleznek nekünk hivatalosan vagy csak úgy suttyomban, hogy „kösz, hogy írtatok erről”, mi ebből azt szűrjük le, hogy valamit mégis csak jól csinálhatunk.


Csütörtökön kora délután hívta fel telefonon szerkesztőségünket dr. Gyetvai Tibor alezredes, kőbányai rendőrkapitány, hogy egy jó hírről számoljon be nekünk, illetve megköszönje a közreműködésünket.
Pár napja tettük közzé az információt – hivatkozással –, hogy az egyik kőbányai orvosi rendelőből nyúlt le pofátlan módon ismeretlen tettes egy babakocsit, azt az időt kihasználva, amíg az anyuka a doktornál volt benn a kicsivel. Gyetvai Tibor azt mondta, a babakocsi előkerült, ma visszaadta a rendőrség a tulajdonosának! A két tolvajt, merthogy ketten voltak, pedig elfogták! Egyúttal megköszönte, hogy nyilvánosság elé vittük az esetet, mert az ennek nyomán kapott sok használható bejelentés nagyban elősegítette az eredményes kutatást.


Örülünk, hogy segíthettünk!