AD-blacklist1

2016
júl.
27

50 méter senkiföldje?

Írta: Oszvald György

kada0436leadNem vagyunk megrögzött szemétkutatók, környezetszennyezések felderítői, de ha valami nagyon kirívó esettel találkozunk, azt szóvá tesszük, s kérjük a normális állapotok helyreállítására eszközzel, lehetőséggel rendelkező intézmények segítségét.

 

 

Segítséget kérünk most is, hiszen meglehetősen csúnya környezetkárosító és látványnak is ronda utcarészletbe botlottunk ma, július 27-én délután. A helyszín a Kada utca – Maglódi út kereszteződésétől visszafelé, a 95-ös autóbusznál lévő rész. Egészen pontosan, a volt Globus kerítése melletti járdaszakaszról van szó a buszmegálló után (a térképen piros vonallal jelölve).

 

terkep   Egy nagyobb bokor takarásában előbukkan mindenfajta irodai és háztartási szemét, a bokor előtt egy ajtó fekszik a füvön,

 

   kada0435Az úttest és a járda közötti füves sáv és a kerítés töve is bozótos, a bokrok behajlanak a járdára – nem vállal - koznánk babakocsival arra menni. Mintha a elfogyott volna az üzemanyag a kaszából, mintha elfelejtették volna ezt a részt. Ugyanis, durván 50 m után már rendben van a járda és a füvesített útszegély is.

 

Mint máskor is ilyen esetben, a megrovásunk nem a segítséget nyújtónak szól, de annál inkább annak, aki összetévesztette a hulladéklerakót a járdával, a szegéllyel. Bár nem hisszük, hogy ő vagy ők olvassák cikkünket, azért szégyellje magát, szégyelljék magukat! De nagyon!

 

kada0437

 

kada0432

 

   Megköszönjük, ha bárki, akinek eszköze, lehetősége van, rendbe rakja ezt a szakaszt. Így olyan ronda! És éppen most olvastuk az önkormányzat Vigyázzunk Kőbányára! című propaganda füzetét (tele vele a város), így annak szellemében (is) jelezzük az látottakat!

 

kada0431

 

Fotó: 10kerkult.hu/OGY