AD-blacklist1

2021
aug.
26

Milyen klímát érdemes választani?

Írta: szerk

smart home 3317440 1280Milyen klímát érdemes választani? A klíma márkák sokasága várja az érdeklődőket a boltok polcain, ezért a választásra időt kell szánni. A legnagyobb érdeklődés a Cascade, LG, illetve a Panasonic klímák felé irányul. Ha megnézünk pár webáruházat és alaposan átböngésszük a vásárlói véleményeket, akkor általában ezekre a típusokra érkezik a legtöbb pozitív hozzászólás.

 

 

   Milyen klímát érdemes választani? Ez sok mindentől függhet. A hűtésre használt klímákról sokkal többet tudunk, mint fűtésre szánt társaikról, pedig fűtéshez is nagyon jól használhatók. Teljesen más tulajdonságokkal rendelkeznek és természetesen a berendezéssel szemben is más elvárásaink vannak. A klíma márkák sokasága várja az érdeklődőket a boltok polcain, ezért a választásra időt kell szánni. A legnagyobb érdeklődés a Cascade, LG, illetve a Panasonic klímák felé irányul. Ha megnézünk pár webáruházat és alaposan átböngésszük a vásárlói véleményeket, akkor általában ezekre a típusokra érkezik a legtöbb pozitív hozzászólás.

 

NordicheatchargeKlímaszakáruház szerint több szempontra is kell figyelni egy fűtő klíma kiválasztásánál. Vegyük először górcső alá a Panasonic kínálatát.

 

   A gyártó cég a hőszivattyújának köszönhetően előzi meg versenytársait. A tartós és jó minőségű Panasonic klímák a gyártáskor szigorú vizsgálatokon mennek keresztül. Hosszútávú tartóssági vizsgálatokat végeznek, valamint figyelik a kompresszor megbízhatóságát is. A márka már évek óta gyártja a vásárlók kedvenc klímáit, amely megbízható és stabil a piacon. Gondoljunk csak bele mennyire fontos egy fűtő klíma esetében, hogy stabilan működjön. Ha csak hűtésre használnánk a klímát egy nyári szezonban, akkor az üzemidő sokkal kevesebb mint ha a téli szezonban fűtésre is használjuk. Ezeknek a klímáknak tényleg megbízhatónak kell lenniük. Egy télen meghibásodó fűtő klíma hatalmas problémát tud okozni.

 

   A Panasonic Nordic (képünk) és a Flagship termékek télen is megállják a helyüket a fűtési szezonban. A Nordic klíma -25 Celsius fokos külső hőmérséklet esetén is meleget tud biztosítani otthonunkban. Energiahatékonysága A++, amely nagyon jónak mondható a piacon elérhető többi klímához képest. Klíma választásnál fontos szempont a hangteljesítmény, hiszen egy hálószobában nem túl előnyös, ha hangos klímát választunk. Ezt a prémium berendezést bárkinek tiszta szívvel ajánlják, hiszen az ára hosszabb távon meg fog térülni. 

 

   Az LG Athena készüléke szintén az előzőekben említett energiahatékonyságot biztosítja. Az LG 10 év kompresszor garanciát is biztosít, amely egy drágább készülék esetében igen nagy előny. Gyors fűtési funkciójának köszönhetően bármikor azonnal meleget varázsolhatunk otthonunkba. Ez a készülék talán a legcsendesebb, amelyet megtalálunk az áruházak polcain, hiszen 17 dB-en működik. Ez a klíma biztosan nem fog éjszaka nagy zajt csapni amikor biztosítja otthonunk melegét. 

 

   A Cascade klímák a legjobb ár érték arányban beszerezhető készülékek. A Gree gyár a világ egyik legnagyobb gyártója. A Cascade klímákra 5 év garanciát biztosítanak. A Cascade Vision klíma több típusa közül is választhatunk. Ezek a klímák -22 Celsius fokos külső hőmérsékletig tudják a benti meleget biztosítani, a hatékonysága pedig kiemelkedő. Ez a klíma csak akkor kezdi meg a leolvasztást, amikor arra tényleg szükség van. Ezt a készüléket akár távolról is vezérelhetjük, így amikor hazaindulunk a munkából elegendő felfűteni otthonunkat. A wifi funkciónak hála pénzt spórolhatunk meg. Fagyvédelmi temperálása 8 Celsius fok, így akár nyaralókban is hasznát vehetjük, amelyeket csak alkalmanként használunk. Ár érték arányban ez az egyik legjobb klíma, amely mellett érdemes letenni voksunkat.