AD-blacklist1

2018
jan.
11

Sehol egy folt – takarítás felsőfokon

Írta: szerk

01 leadSok háztartásban okoz kisebb-nagyobb gondot a nagyobb ünnepek, családi események utáni takarítás. Talán nem tévedünkj nagyot, ha úgy váljük, kevesen vannak, akik dalolva esnek neki a munkának. A többségnek nyűg, így nekik, kedvcsinálónak mutatunk be néhány praktikus eszközt.

 

 


Bár a legtöbben nagy fogadalmakkal indulnak neki az évnek, sokakat bedarál a mókuskerék, ahogy az idő halad előre. A Tchibo heti ajánlatában olyan eszközöket találunk, amelyekkel egyszerűbben, ugyanakkor hatékonyabban tarthatjuk tisztán a környezetünket, így a takarítás nem feltétlenül a szükséges rossz elfoglaltságok közé tartozik majd.

 

01 a

 

   A legtöbb feladathoz csupán hasznos és praktikus kiegészítőket és segédeszközöket tudunk beszerezni, azonban a porszívózást ma már akár ügyes, automatikus segítőre is bízhatjuk, egy robotporszívó formájában! A Tchibo kínálatában most egy 3 lépéses tisztítási rendszerrel dolgozó gépet vásárolhatunk meg, amely nedves törlés funkcióval is rendelkezik.

 

04 a
   Maradjunk továbbra is a porszívók nagy családjánál! A 2 az 1-ben akkumulátoros porszívó kézi, és sima porszívóként is használható, kábel nélküli kialakításával pedig valóban igazán könnyen mozgatható, így megkönnyítve a takarítást. Ha a robotporszívó nem alkalmazható a lakásunkban, akkor ez a készülék lehet a legalkalmasabb számunkra: teljesen feltöltve 22-25 perc üzemidővel számolhatunk, ehhez nagyjából 6 órán át kell tölteni a porszívót.

   A portartályban kivehető filtert találunk, emellett pedig egy sor olyan hasznos kiegészítőt is tartalmaz a szett, amelyekkel a padlót, a fugákat, vagy éppen a kárpitokat tisztíthatjuk meg. Ráadásul használat után a hozzá járó tartó segítségével akár a falra akasztva is tárolhatjuk, ami igazán helytakarékos lehetőség!A gép nagyméretű lítiumion akkumulátora már 4 óra alatt teljesen feltöltődik, és így akár bő másfél órán át képes üzemelni, ráadásul keskeny kialakításával (a magassága csupán 5,8 cm) a bútorok alá is könnyen befér, szögletes formája pedig a sarkokhoz való hozzáférést biztosítja. Oldalsó keféi összesöprik a durva szennyeződéseket, amelyeket a nagyteljesítményű porszívó felszív, hogy a mikroszálas felmosó számára már csak a legfinomabb, apró porszemek maradjanak.

   

02 a

 

   Ám nem mindig a padlót kell takarítani. Sokszor a lakás berendezési tárgyait kell tisztán tatrtani. A legjobb ilyenkor egy többféle kiegészítővel is felszerelhető könnyű, sokféle feladatra használható elektromos tisztítókefe. Négy cserélhető fejével (egy kisebb és egy nagyobb kefe, egy fugatisztító, valamint egy dörzsipárna) épp úgy alkalmas a konyhai csempe megtisztítására, mint akár a kerti bútorok tisztántartására. Kábel nélküli kialakításával igazán mobil segédeszköz, csúszásgátló markolatával és gumiborításával pedig jól illeszkedik a kézbe, és kényelmesen használható bármilyen feladatra!

 

   06 aNem porszívó ugyan, de ugyanúgy a tisztaság szolgálója, és itt is két funkció ötvözéséről beszélünk 

   A 2 az 1-ben felmosó és ablaktisztító újabb remek példa a többfunkciós tisztítóeszközökre, hiszen egyetlen termék alkalmas a felmosásra, hogy aztán pár mozdulattal később már az ablakot tisztíthassuk meg vele alaposan. Az acélból készült nyél 180°-ban forgatható csuklóval rendelkezik, így igazán praktikusan használható takarítás közben!

 

   09 aA felmosók között is találunk egyszerűbb darabokat, mint például az extra könnyen kicsavarható felmosót, amely, mint a neve is mutatja, a beépített mechanizmussal, könnyen, egyetlen mozdulattal kicsavarható, hajolgatás nélkül!

   Háromrészes nyele könnyen, gyorsan összeilleszthető, és épp ilyen könnyű vele a takarítás is: száraz, és nedves tisztításhoz egyaránt alkalmas, utóbbi esetén a nyél eltekerésével zárható össze oly módon a fej, hogy az tökéletesen kicsavarja a rá rögzített tisztító kendőt. Így kevés vízzel moshatunk fel.

 

 

   Nem csak a lakásban, hanem az autóban is fontos a tisztaság, főleg a szélvédők esetén – ezek belső oldalának megtisztítására kifejezetten erre a célra szolgáló eszközt is kínál a webáruház!

   A helytakarékosan összehajtható szélvédőtisztító akár a kesztyűtartóban is elhelyezhető, hogy bármikor könnyen elővehessük. Nyelének hossza kinyitva nagyjából 46 cm, formája pedig háromszögletű, amivel a sarkokat, és a visszapillantó tükör mögötti részt is egyszerűen megtisztíthatjuk – ezt tovább segíti a billenő kialakítású fej, hogy semmilyen akadályba ne ütközzünk. A készlet része 3 könnyen levehető, mosható mikroszálas huzat is, így többé nem okozhat gondot a belső szélvédő szennyeződése sem!

 

15 a


   A teljes heti kínálatban további porszívókat, tisztítókendőket, és különböző felületeken használható egyéb tisztítóeszközöket találunk, érdemes hát körülnézni, hogy megtaláljuk azokat az eszközöket, amelyek a leginkább segítségünkre lehetnek a takarítás során, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban végezhessünk, és aztán sokáig élvezhessük lakásunk tisztaságát! Ha a heti kínálatból már elfogytak a termékek, érdemes körbenézni a Tchibo állandó kínálatában is: a takarítóeszközök itt találhatók.