AD-blacklist1

2015
máj.
01

Ronccsá lettek

bkk attention1A Hungária körút és a Hős utca kereszteződésénél ütközött össze három személyautó, a helyszínelés ideje alatt a Hungária körút Árpád híd felé vezető oldalán korlátozni kellett a forgalmat.

 

 


Három személyautó ütközött össze a Hungária körút és a Hős utca kereszteződésében. A balesetben ketten megsérültek. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték. A mentőkkel közösen kiemelték a sérülteket az összeroncsolódott járművekből és áramtalanították a gépkocsikat. A Hungária körút Árpád híd felé vezető oldalának forgalmát a mentés és a helyszínelés idejére korlátozni kellett.

 


Nőverés
Még csütörtök este a szomszédos Határ úthoz közel, egy férfi ütött meg egy fiatal nőt a villamoson. P. Kornél előzetes szóváltás nélkül egy alkalommal arcán megütötte a vele szemközti ülésen utazó fiatal nőt, majd amikor a hölgy az ülésről távozni akart, megpróbálta elgáncsolni. A jármű utasai értesítették a rendőrséget és kiérkezésükig visszatartották a férfit. A rendőrök a 27 éves férfit elfogták és előállították, majd gyanúsítottként (garázdaság) kihallgatták. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.


(FKI - police.hu)