AD-blacklist1

2020
jan.
18

Rendőr üldözte a balesetet okozó autóst

Írta: szerk

szelvedoBudapesten, a X. kerületi Keresztúri úton egy zebrán elütötte, majd az autó szélvédőjébe szorult emberrel együtt hagyta el a helyszínt egy gázoló – közölte a rendőrség a honlapján, január 15-én.

 

 

 

A közlemény szerint bűnügyi feladatai ellátása után szolgálati gépkocsijával indult vissza Üllőről fővárosi szolgálati helyére január 15-én 19 óra után egy Pest megyei nyomozó, amikor a Budapest X., Keresztúri úton piros lámpánál várakozva egy mellette álló autós integetve segítséget kért tőle.

   Elmondta, hogy nem sokkal azelőtt látta, hogy a X., Kerepesi úton, a zebrán elütöttek egy gyalogost, a gázoló BMW pedig a szélvédőbe szorult sérülttel együtt elhagyta a helyszínt.

 

   A nyomozó egy közeli parkolóban megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd meglátta a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfit is. A sérült eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött.

   A helyszínen három ismeretlen férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a BMW-ben, egyikük elismerte, ő vezette a balesetet okozó járművet. A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a BRFK járőreinek, az időközben riasztott mentők súlyos állapotban vitték kórházba a baleset sérültjét.

(police.hu)

címképünk illusztráció, fotó: police.hu