AD-blacklist1

2019
ápr.
03

Hét drogárust kaptak el a rendőrök Kőbányán

Írta: szerk

dilerek2A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei összehangolt bűnügyi akció keretében öt férfit és két nőt fogtak el új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt Budapesten, a Hős utcában, április 2-án.

 

  

Az elfogásokkal egy időben a nyomozók a két lakóházban összesen kilenc lakást is átkutattak, amelyek során összesen 18 darab alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot tartalmazó pakettet, szintén kábítószergyanús anyaggal szennyezett simítózáras tasakokat, valamint fecskendőket és mobiltelefonokat foglaltak le.

 

dilerek1   A kőbányai nyomozók az elfogott öt férfit és két nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

   Kihallgatásukat követően a nyomozók négy férfit és a két nőt őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásuk indítványozását.

   Az ötödik férfit a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, mert ellene elfogatóparancs volt érvényben, mivel a kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg.

 

   A BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság mind a hét dílerrel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

 

police.hu