AD-blacklist1

2018
jún.
12

Csőtörés buktatta le a dílert - FRISSÍTETT

Írta: szerk

1 2465leadEgy csőtörés miatt lakatost hívtak a lakók egy kőbányai lakáshoz június 2-án, mert a tulajdonos nem volt otthon, s az ajtót ki kellett nyitni. Meglepetésükre marihuána-ültetvényre bukkantak. - FRISSÍTETT

 

 

 

Június 8.án közzétett gyorshírünket a X. kerületi Rendőrkapitányságtól ma délelőtt kapott közleménnyel frissítjük. A korábbi hírhez képest több részlettel ghazdagodott a cikkünk.

 

   A BRFK X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 176. § (1) bekezdésébe ütköző és az (1) bekezdése szerint minősülő kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

 

    2018. 06. 02-án a délutáni órákban a Kőbányai Vagyonkezelő éttesített egy zármentőt, hogy a Budapest, X. ker. Tárna utca egyik lakásába a falon keresztül folyik le a víz. A zármentőt a szerelők várták a lakásnál és miután kinyitották azt, a zármentő észrevette, hogy az egyik szoba pozdorja ajtajából egy szellőző cső vezet ki. Az ajtót a zárására szolgáló riglivel kinyitotta és benne cannabis ültetvényt talált, ezután értesítette hatóságunkat.

 

   5 1082A halaszthatatlan rendőri intézkedések során, a helyszínen lefoglaltunk 93 tő cannabis indica, női ivarú, virágzó növényt, amik hatóanyag tartalmának szakértői vizsgálata folyamatban van. Ezek után tanúkutatásra került sor, aminek folyamán a beszerzett adatok szerint megalapozottan feltételezhető volt, hogy a növényeket a lakás tulajdonosa, L. Attila, budapesti lakos termeszti, aki ellen hatóságunk elfogató parancsot bocsátott ki. 

   Ezt követően kábítószer kereső kutya igénybevételével házkutatást foganatosítottunk L. Attila XIV. kerületi lakcímén, ahol nevezett személyt elfogtuk és a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállítottuk.

 

L. Attila gyanúsítása megtörtént és őrizetbe vétele mellett megkezdtük vele szemben az eljárás lefolytatását.

 

fotó:police.hu