AD-blacklist1

2018
máj.
13

Baleset történt a Maglódi úton

Írta: szerk-OGY

Baleset maglodi ujhegyi 003leadEste hat órakor kapta a hírt szerkesztőségünk G. Krisztián állandó balestei tudósítónktól, hogy a Maglódi út-Újhegyi út kereszteződésében baleset történt. Többen is megsérültek és az egyik autó az oldalára fordult…

 

 

Azonnal a helyszínre indultunk, bár nem sok reménnyel, hogy bármit is láthatunk még, hiszen a nem sokkal délután öt óra előtt történt balesetet is durván egy óra mólva tették ki a rendőrség honlapjára.

 

   Baleset maglodi ujhegyi 005„Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2018. május 13-án 16 óra 43 perckor Budapest X. kerületében, a Maglódi út 30. szám előtt. Az elsődleges információk szerint négy személy megsérült.

   Baleset maglodi ujhegyi 016A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

 

   Kérjük, hogy a balesettel érintett útszakaszt kerüljék el!” – szólt a rendőrségi hír 17.41-kor.

 

   Jól sejtettük, a helyszínen valóban csak a baleset nyomait találtuk, köztük két autót. A Mercedes SUV a kereszteződésben az Újhegyi úton, a Toyota pedig az útszegély melletti füves területre kitolva, a Maglódi útra merőlegesen állt a falnál.

     

Baleset maglodi ujhegyi 003

   

Baleset maglodi ujhegyi 014

 

   Az úttest közepén lévő forgalmi szigeten a gépkocsikról letört műanyagdarabok hevertek.

 

   Ennyi a történet, mindenesetre figyelmeztető, hiszen a Mercedeshez érkező hölgy szerint elsőbbségadási gondok voltak: szerinte a Toyota ment beléjük.

 

police.hu; fotó: 10kerkult.hu/OGY