AD-blacklist1

2017
nov.
07

A nem figyelés vége: bumm

Írta: Oszvald György

baleset mentos Gergely Sibrik 021leadMondhatni, szerencsés kimenetelű baleset történt ma, nem sokkal déli tizenkét óra előtt a Gergely utca – Sibrik Miklós út kereszteződésében. Személyautó ütközött mentővel.

 

 

 

Meglehetősen nagy volt a zsúfoltság, több rendőrautó és mentő is érkezett a helyszínre, de mint később kiderült, inkább csak szemlélődtek: egy rendőrautó a forgalmat zárta, a másikban ülők a helyszíneléshez készülődtek. Két mentőautó pedig a járdán állt, a mentősök a balesetről beszélgettek.

 

baleset mentos Gergely Sibrik 005

   

baleset mentos Gergely Sibrik 022

 

   Annyit sikerült megtudni, hogy a Mazda típusú kombi személyautó a Gergely utcából kívánt kihajtani, s a balról érkező mentőautó jobb első ajtójának csapódott.

 

baleset mentos Gergely Sibrik 011

 

   A mentősökhöz tartozó egyik úr kérdésünkre elmondta, a személyautó vezetője enyhébb sérülést szenvedett. Érthetetlennek tartja a balesetet, hiszen a mentő használta a szirénát, amit a Mazda vezetője hallott is, és a megkülönböztető jelzést is. Megjegyezzük, ez még akkor is máködött, amikor a helyszínre értünk.

 

   baleset mentos Gergely Sibrik 008A zebrán álló, s az orrát nélkülöző személyautó mellett a kifolyt olajat semlegesítő homok volt kiszórva, a törött műanyag spoiler a járdára volt kitéve; a zebrán s az úttesten mindenfelé apró törmelékek voltak léthatók.

 

   baleset mentos Gergely Sibrik 014A sérül mentőautó, a tűzoltó autó, egy – feltételezhetően – szemtanú SUV autója a Gergely utcába balra kanyarodó sávban álltak, így a tömegközlekedést csak lassították, de terelésre nem volt szükség. A Sibrik felüljáró felől érkező személyforgalmat jobbra, a gyorsétterem mögé terelték, a felüljáró felé menő forgalmat azonban elengedték a Gyömrői útra.

 

   Ennyit sikerült rögzítenünk, s bár az információk hiányosak, abban biztosak vagyunk, a balesetet a figyelmetlenség okozta. És még egy fontos dolog ide kívánkozik, bár ez inkább a rendőrségnek lesz hasznos: a kereszteződésben kamera van, remélhetően rögzítette a balesetet.

 

Fotó: 10kerkult.hu/OGY

 

Álljon mellénk, támogassa fejlődésünket! Részletekért katt a képre!

tamogato tabla 400px