AD-blacklist1

2021
szep.
01

Olcsó és gyors fűtés? Lehetséges!

Írta: szerk

futofolia1A fűtéssel kapcsolatban mindenkinek van véleménye és igénye. Akadnak olyanok, akik a tajgán is megállnák a helyüket, puszta kézzel halásznának a jeges folyókból, és akár mezítláb is ellapátolják a havat a ház elől, de ők számítanak a kivételes kisebbségnek.

 

 

 

Kíméli a környezetet és még a pénztárcánkat is.

 

  A fűtéssel kapcsolatban mindenkinek van véleménye és igénye. Akadnak olyanok, akik a tajgán is megállnák a helyüket, puszta kézzel halásznának a jeges folyókból, és akármezítlá b is ellapátolják a havat a ház elől, de ők számítanak a kivételes kisebbségnek. Lássuk be, a többség inkább a 20 és 25 °C közötti hőmérsékletű otthonokban érzi jól magát, puha takarók, vastag zoknik és pulóverek társaságában.

 

  Ahhoz tehát, hogy télen ne dideregjünk az otthonunkban, a többségünknek elkél a fűtés. Ennek különféle típusai léteznek. Egyre nagyobb utat tör az elektromos fűtés valamilyen változata, népszerűségük folyamatosan növekszik, ami számunkra is hamarosan érthetővé válik, hiszen az alábbiakban a kivívott érdemeit taglaljuk az egyik legjobb modern fűtési technológiának, ami nem más, mint a fűtőszőnyeg.

 

Miért ez az egyik legjobb fűtési megoldás?

 

  Aki rendezett már be egy lakást, tudja, hogy a fűtőtestekkel néha nagyobb kihívás sakkozni, mint például Kaszparovval. A fűtőszőnyeg ezzel szemben nem foglal el semmilyen falfelületet, nem kell kompromisszumokat kötni a bútorok elrendezésekor, hiszen egységes és egyenletes hőelosztás biztosít a padlón keresztül. Áramszünet esetén sem kell aggódnunk, hiszen a rendszer az aljzat hőtárolását is beveti, így kellemesen meleg marad még hosszú órákon át. Az esztétikai élményen túl is van tovább, és még csak most jön a java!

 

  futoszonyeg lerakas 3 jpgNagy előnye ennek a terméknek, hogy rendkívül vékony, és könnyedén telepíthető az otthonunkba, akár utólag is. Ez a folyamat gyorsan és egyszerűen zajlik, az egész lakás megbolygatása nélkül, az utólagos telepítéskor a burkolat feltörése nélkül is bevezethetjük, akár egyedül is. Miután pedig telepítettük, azonnal üzembe is helyezhető, gondunk pedig nem lesz rá később sem, hiszen karbantartás nélkül üzemeltethető biztonságosan, és nem igényel olyasfajta ellenőrzést sem, amit például a gázkazánok esetén minden évben szükséges megtenni. Fürdőszobai fűtésnek jobbat találni sem tudnánk, és nem kell attól sem tartani, hogy később egy esetleges csőtörés vagy beázás elmosná, hiszen a többszörös szigetelésnek köszönhetően maximálisan biztonságos, és a környezeti hatások sincsenek rá befolyással.

 

  A termosztát (címképünk) segítségével könnyen szabályozhatjuk, éppen ezért akár csak egy helyiségbe választjuk kiegészítő fűtésnek, akár az egész lakást ezzel a megoldással kívánjuk melegíteni, nem csalódunk majd. Különösen akkor nem, ha az energiaforrás kombinált, azaz megújuló energiaforrásként a napelemet is bevetjük, mivel így a fűtési számláinkat is alacsonyan tudjuk tartani.