AD-blacklist1

2015
jan.
30

Ahol van Gravida…

Írta: szerk

Gravida leadA Richter gyógyszergyár számára a nőgyógyászati terápiás terület kiemelkedően fontos. A társaság egyedülálló, több évtizedre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik ezen a területen: az első szteroid kísérleteket maga az alapító, Richter Gedeon végezte. A cég volt az első gyógyszergyár, amely fogamzásgátló készítménnyel jelent meg a magyar piacon 1966-ban.

 

 

Az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően a nőgyógyászati készítményekkel foglalkozó gyártók közül a Richter rendelkezik az egyik legszélesebb termékválasztékkal. Fontosnak tartják, hogy hosszútávon megbízható és stabil partnerként kortól függetlenül megoldást nyújtsanak a leggyakoribb női problémákra és élethelyzetekre. Nőgyógyászati termékeik között Gravidamegtalálhatóak a hatékony, korszerű és elérhető árú fogamzásgátlók, sürgősségi fogamzásgátlók, hormonterápiás és gombaellenes, valamint mióma kezelésére szolgáló készítmények egyaránt.

 

   Ugyanakkor a Richter már a várandóság előtt és alatt is gondoskodik a kismamákról. A Gravida tabletta 12 féle vitamint, 8 ásványi anyagot és 4 nyomelemet tartalmaz, a várandósság alatti megemelkedett igényekhez igazítva. Szedésével nem csak a magzat egészséges fejlődéséhez szükséges anyagokat lehet bejuttatni a szervezetbe, hanem az anyai szervezetben kialakuló vitaminhiány kellemetlen tüneteit is kivédhető.​

„Ahol van Gravida, ott boldog és kiegyensúlyozott a babvárás!” - így a jelmondtat.