AD-blacklist1

2020
máj.
06

Richter Anna Díj – virtuális eredményhirdetés – 3.

Írta: szerk-OGY

rad lead3A Richter Gedeon Nyrt. immár második alkalommal az egészségügy, az oktatás és a gyógyszerészet területeinek fejlesztését célzó, a dolgozók, páciensek, diákok jóllétét támogató, innovációs, kreatív ötletek kidolgozására buzdította az említett területek képviselőit a Richter Anna Díj pályázatának meghirdetésével.

 

 

„Amikor a Richter Anna Díj döntőseinek munkáját bemutattuk, nem sejtettük, pár hónap múlva az otthontanulás és a digitális oktatás időszaka ennyire aktuálissá válik.

 

 

   kertesz eva2Aki ma pedagógusnak áll, hatalmas hivatástudatról és elkötelezettségről tesz tanúbizonyságot. Ezt mutatja az a tény, hogy pedagógusaink minden erőforrásukat megmozgatva néhány nap leforgása alatt áttértek az online tanításra.

 

   A Richter Anna Díj pedagógus kategóriájának idei döntősei mintha jövőbe láttak volna, hiszen mindhárom projekt (Fenntartható jövőkép(p), Selftime applikáció és a Természettudomány határok nélkül) az online világban zajlik.

 

A pedagógus kategória győztes: Papp Helga és a Fenntartható jövőkép csapata

 

   papp 2„Hiszem azt, ha az animációs filmjeitek által minél több gyermekhez el fog jutni annak az üzenete, hogy a Főldet mi kölcsönbe kaptuk, azért, hogy a természet kincseivel együtt átadhassuk a jövőnek, akkor már nagyon sokat tettünk a fenntartható jövőért.” – zárta az eredményhirdetést Kertész Éva zsűritag (jobb oldali kép).

 

 

   Papp Helga, a győztes csapat vezetője a pályázatukról úgy vélekedett, hogy „a Fenntartható jövőkép(p) projektterv magában foglalja a környezettudatosság és a digitális oktatás számos előnyét. elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy minél több ilyen, és ehhez hasonló kezdeményezés kapjon teret. Azt gondolom, a jelen állapotok is bizonyítják, hogy mennyire szükség van az általunk megálmodott, digitális alapú megközelítésre az oktatásban...”

 

   Az örömvideó ITT tekinthető meg.

   

   forrás és fotók: ARichter Anna Díj facebook oldala

 


Május 7-én délelőtt lesz mit izgulniuk a kőbányaiaknak. Az orvos kategória egyik döntőse ugyanis a Bajcsy-Zsilinszky Kórház csapata.

A team, dr. Vastagh Ildikó vezetésével, a stroke ellátással kapcsolatos fejlesztésekre pályázott Az akut ellátástól a gondozásig: fókuszban a szekunder prevenció címmel.

Februári ajánló cikkünk ITT olvasható.