AD-blacklist1

2020
máj.
05

Richter Anna Díj – virtuális eredményhirdetés – 2.

Írta: szerk-OGY

rad lead3A Richter Gedeon Nyrt. immár második alkalommal az egészségügy, az oktatás és a gyógyszerészet területeinek fejlesztését célzó, a dolgozók, páciensek, diákok jóllétét támogató, innovációs, kreatív ötletek kidolgozására buzdította az említett területek képviselőit a Richter Anna Díj pályázatának meghirdetésével.

 

A 2019-ben meghirdetett pályázat egészségügyi szakdolgozó kategóriájának győztesét Szily Nóra, a zsűri egyik tagja köszöntötte (képünk)

 

 

szily nora   Ismertette a három döntős pályázatot (12 óra, a Hegmesék és a Lelki SOS mobilapplikáció), majd mielőtt győztest hirdetett, elmondta:

 

   „Bízunk benne, hogy az ünnepélyes díjátadásnak egészen egyedülálló formája, a segítő szakmákban dolgozók iránti tiszteletünket és köszönetünket fejezi ki. Az egészségügyi dolgozók erőfeletti munkát végeznek értünk, miközben helyt állnak családjaikban, felelősséget vállalnak hozzátartozóikért is. Szeretnénk köszönetünket kifejezni ezzel az online eredményhirdetéssel is.

 

 

Az egészségügyi szakdolgozó kategória győztese.

Baji Anikó – 12 óra című projektje

bajianiko2

 

   „Ancsa vagyok, sürgősségi triage. Egy sikeres kórház sürgősségi egységén várom a feladatot, hogy megharcoljak az ismeretlen kórral.” – írta magáról a győztes, aki az Uzsoki Utcai Kórház sürgősségi egységén 2011-ben kezdett el mélyebben foglalkozni a STROKE-ellátással, később a megelőzés lehetőségével.

 

bajiPályázatában belülről, a beteg szemszögéből kívánja bemutatni azt a 12 órás időszakot, mely alatt lezajlanak a stroke gyanújával kórházba szállított, és a sürgősségi ellátásban részesülő páciens életért szóló küzdelmek.

 

„A stroke-ot elsősorban megelőzni kell tudni, és a megelőzés lehetőségeit szükséges az embereknek megtanítani.” – írja naplójában.

 

   Az eredményhirdetés utáni videójában, melyben már a díjjal együtt látható, meghatottan mondta el: „Elképesztően boldog vagyok, hogy elnyertem a díjat, nekem most ez a minden!”

 

Forrás, fotók: Richter Anna Díj facebook oldala