AD-blacklist1

2020
máj.
04

Richter Anna Díj – virtuális eredményhirdetés - 1.

Írta: szerk-OGY

rad logoA Richter Gedeon Nyrt. immár második alkalommal az egészségügy, az oktatás és a gyógyszerészet területeinek fejlesztését célzó, a dolgozók, páciensek, diákok jóllétét támogató, innovációs, kreatív ötletek kidolgozására buzdította az említett területek képviselőit a Richter Anna Díj pályázatának meghirdetésével.

 

Az eredményhirdetést – a koronavírus miatti események figyelembevételével – azonban nem egy gálaműsorban ejtették meg.

 

   bzs2Beke Zsuzsa, a Richter kommunikciós vezetője (képünk)  egy rövid videóban indokolta az eredményhirdetés különleges módját, és kiemelte:

   „A Richternek, mint felelősségteljes magyar gyógyszergyárnak érthető módon kiemelkedően fontosak a gyógyszerészek. Célunk, hogy a gyógyszerészet területén alkotó, elhivatott szakembereket megbecsüljük, a hazai munkaerőnek itthon biztosítsunk olyan feltételeket, amelyek azt erősítik, hogy érdemes a tudást Magyarországon kamatoztatni. A hétköznapokban az ő munkájuk szinte láthatatlan, mégis nélkülözhetetlen.”

 

 

A Gyógyszerész kategória díjazottja

 

   Beke Zsuzsa három kiváló pályaművet mutatott be röviden, s méltatta azok jelentőségét. Mint mondta, hosszas elemzés után született meg az eredmény, mely 4 millió forintos díjazása, a tényleges megvalósítás, a legjobban tükrözi a Richtrer Anna Díj szellemiségét, célkitűzését.

   A díjat a Szimpatikus klinikus - országjáró roadshow kapta.

 

thx1Gyógyszerész kategóriában a díjat a Szimpatikus klinikus – országjáró roadshow projekt nyerte el.

 

   A csapat vezetője: dr. Tóth Melinda, a team tagjai: dr. Süli Edina, dr. Selmeci Eszter és dr. Makai Klára.

 

  A díjazottak örömvideója IDE kattintva tekinthető meg

 

  forrás, fotók: Richter Anna Díj facebook oldala


A Richter Anna Díj eredményhirdetései május 5-én folytatódnak, ekkor az egészségügyi szakdolgozó, majd 6-án a pedagógus, 7-én az orovos kategória, míg 8-án a közönségszavazás eredményhirdetése történik meg. A Richter Anna Díj facecook oldalán minden hirdetés 9:30 órakor kezdődik.