AD-blacklist1

2018
máj.
10

Az álmok valóra válhatnak – Richter a nőkért díj

Írta: Oszvald György

Richter a nokert 044leadBensőséges házi ünnepségen adták át a Richter Gedeon Nyrt. nő dolgozóinak szóló elismerést, a Richter a nőkért díjat. A huszonkét jelölt közül a munkahelyi és karitatív kategóriában egy-egy hölgyet díjaztak április végén.

 

 

 

A szép számban megjelent érdeklődőket, s természetesen a díjra jelölteket dr. Pellioniszné dr. Paróczai Margit köszöntötte. Elmondta, hogy a Richter Gedeon gyógyszergyárat úgy ismerik, mint amelyik cég sokat tesz a nők egészségéért, lelki békéjéért, a jólétükért.

 

Richter a nokert 005

  dr. Pellioniszné dr. Paróczai Margit köszontőt mond a Richter a nőkért díj átadóján

 

   „Ezt mutatja a Richter portfóliója is, melyben a fogamzásgátló készítményeken kívül számos olyan termék van, melyek a nők életét teszik kényelmessé, egyszerűbbé. S éppen ez, hogy a nők fókuszban vannak, azt is eredményezi, hogy ismerjük el az egészségtől függetlenül végzett tevékenységüket is. Ez a mottója annak, hogy a Richter öt évvel ezelőtt egy akciót indított, melyben a cég nődolgozóinak éppen ezt a tevékenységét kívánja díjazni” – mondta.

 

   A díjra jelölt hölgyek mindegyike, túl azon, hogy maradéktalanul és magas színvonalon, lelkiismeretesen elvégzik a munkájukat, áldozatos közösségi vagy karitatív tevékenységet is végeznek, sőt, a kettő néha egybe is esik.

   Ebben az évben újítottak a díj létrehozói, mert azzal, hogy a jelöltek tevékenységét a nyilvánosság előtt is bemutatták néhány szóval, egy-egy szál virággal, apró ajándékkal ismerték el, s hogy a jelöltek fogadták a legmagasabb szintű cégvezetés személyes gratulációját, már eleve elismerték őket.

   A díjak átadása előtt Bogsch Erik, az igazgatótanács elnöke és Orbán Gábor, a társaság vezérigazgatója mondtak egy rövid beszédet.

 

   Richter a nokert 000aA közösségi munka kategória díjazottja Csajkáné Supka Katalin.

 

   A mozgás és a sportos életmód híve, a Fabulon SC évenkénti sportnapjának egyik szervezője.

   Heti három órában, ingyen tart kollégáinak stresszoldó, teljesítménynövelő tornát.

   Évente kétszer hétvégi edzőtábort szervez Balatonlellén, ami egyben élmény, kikapcsolódás és közösségépítő erő. Igazi csapatépítő.

 

   Richter a nokert 000A karitatív tevékenység díjazottja: Fodor-Váradi Anna.

 

   Évek óta gyűjt támogatásokat egy-egy árvaház lakóinak megajándékozásához.

   Tavaly létrehozta a Kicsi Pakk nevű kezdeményezést. Több cég dolgozóinak bevonásával sikerült több, mint 1800 ajándékcsomagot összegyűjteni. Nem ruhát vagy élelmet gyűjtöttek, hanem egyesével megkérdezték mind az 1800 gyereket, mi a legnagyobb álmuk, mi az, amire már nagyon régen várnak és biztosan nem tudnák soha valóra váltani. Ezután felkutatták azokat, akik képesek voltak beteljesíteni az álmokat. Ehhez Richteres kollégák is hozzájárultak, segítségükkel 54 gyermek kívánságát teljesítették.

  

Richter a nokert 108

 

   A díjak átadása után igazi meglepetés következett: a jubileum tiszteletére egy hatalmas tortát – melyen a díj logója és egy hatalmas 5-ös szám volt látható a tűzijáték alatt – hoztak a terembe, melyet Pellioniszné asszony, Bogsch Erik és Orbán Gábor közösen vágtak fel, majd elkészült a közös fotó is a jelöltek és a díjazottak részvételével.

 

Richter a nokert 148

fotó: 10kerkult.hu/OGY