AD-blacklist1

2024
jún.
10

Budapest látványa a Dunáról

Szerző: Oszvald György

Stroke klub hajozas 043 leadNem az első alkalom, hogy a Stroke betegszervezet tagjai élményekben gazdag hajókiránduláson vesznek részt. Nemrég, május 28-án, újra a fedélzetre szálltak a betegek, s egy rövid városnézésre indult a 20 fő a kényelmes hajóval. Néhányan talán ugyanezzel a hajóval utaztak korábban.

Bõvebben

2024
jún.
10

Helyi önkormányzati választás eredményei - X. kerület

Szerző: szerk

Valasztas leadA Kőbánya polgármestere címre 5 fő (D. Kovács Róbert, Mustó Géza Zoltán, Barna Judit Annamária, Vékony Csongor, Kerezsi László) pályázott. A névjegyzékben a 12 egyéni választókerületben (EVK) összesen 56 357 fő választópolgár szerepelt, a szavazáson megjelent 29 826 fő (a választásra jogosultak 52,92 %-a).

Bõvebben

2024
máj.
20

Cáfolhatatlan a kirúgott iskolaigazgató igazsága

Szerző: Oszvald György

SZS leadVégleges és megfellebbezhetetlen a döntés: Sós Zsuzsanna, a Janikovszky Éva Általános Iskola kirúgott igazgatója pert nyert. A másodfokú bíróság is úgy döntött, hogy a 2021. évi rendkívüli felmentése minden jogalapot nélkülözött. Sós Zsuzsanna nem kívánt a pályán maradni, új életet kezdett…

Bõvebben

2024
máj.
19

Isiász kezelése – Az 5 leggyakoribb kérdés válasszal együtt

Szerző: szerk

isiasz leadBármilyen mozgásszervi panasz nehézséget okozhat az ember életében. Gyakori probléma szokott lenni, hogy az alsó végtagokon érzünk zsibbadást, gyengeséget vagy fájdalmat. Az isiász bizony sok kellemetlenséget tud okozni, különösen akkor, ha halogatjuk a szakember felkeresését. Hogyan zajlik az isiász kezelése? Nézzük most meg az 5 leggyakoribb kérdést válasszal együtt.

Bõvebben

2024
máj.
06

Zalabai Gábor-díj a kőbányai Stroke Betegszervezetnek

Szerző: Oszvald György

Stroke dijatado 066 leadA Főpolgármesteri Hivatalban ünnepélyesen átadták a Közgyűlés által adományozott Zalabai Gábor-díjat a kőbányai Érbetegek Rehabilitációja Alapítvány Stroke Betegszervezete részére. Esélyegyenlőség Napja alkalmából odaítélt elismerést Kőbánya polgármestere, D. Kovács Róbert kezdeményezte. A kőbányai elismerés mellett másik két díjat is átadtak a május 6-ai ünnepségen.

Bõvebben