AD-blacklist1

2018
szep.
14

A kraft sör hazatért Kőbányára

Szerző: Oszvald György

Kraft 4th Fest 147Kőbányán, a Maglódi úton lévő Főzdeparkban a délutáni órákban megnyílt a 4. Kraft Sörfesztivál. A hivatalos kapunyitást sajtótájékoztató előzte meg.

Bõvebben

2018
szep.
11

Nyaklánckitépőt keres a rendőrség

Szerző: szerk

lanc leadA Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Bõvebben

2018
szep.
10

A börtönökben is elkezdődött a tanév

Szerző: szerk

bv open leadMiközben a kőbányai tankerület látványos, sajtótájékoztatóval egybekötött tanévnyitót rendezett nemrég, némileg szerényebb körülmények között, a hazai börtönök tantermeiben is elkezdődött az oktatás szeptember 3-án.

Bõvebben

2018
szep.
09

Képviselő kerestetik

Szerző: Oszvald György

valasztas leadKőbányán, a Helyi Választási Bizottság települési időközi önkormányzati képviselőválasztást írt Gazdag Ferenc (Fidesz) önkormányzati képviselő lemondása után a megüresedett helyre, a 6. számú egyéni választókerületben 2018. szeptember 30-ára. Bemutatjuk a jelölteket és programjaikat.

Bõvebben

2018
szep.
07

Rendvédelmi morzsák

Szerző: Oszvald György

Rend ved nap 0000 leadJubileumhoz méltó gazdag és változatos programmal rendezték meg az Óhegy parkban az ország talán legnagyobb védelmi demonstrációját szeptember 1-jén. Az esemény egyszerre volt szakmai bemutató, közösségek építésére alkalmas fórum és a gyerekeknek egyfajta játszótér, sőt, talán a vurstli sem túlzás.

Bõvebben