AD-blacklist1

2020
feb.
24

A világítás 5 előnye a belsőépítészetben

Szerző: szerk

mennyezetilampa2 leadAhhoz, hogy otthonunkban komfortosan érezzük magunkat, lényeges a helyes világítás megválasztása. A mennyezeti lámpák az adott helyiség fő világítását biztosítják. A lámpa nem csupán dekorációs elem: fontos az is, hogy a funkcióját is betöltse. Ez fordítva is igaz, egy lámpa nem csak funkciót lát el, hanem dekorációs elemként is szolgálhat, így teremtve kellemesebb hangulatot a lakásunkban.

Bõvebben

2020
feb.
23

Vagy vele élek vagy felépülök belőle – stroke-os történetek

Szerző: Oszvald György

Stroke januar 050leadA Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke betegszervezete különleges, ugyanakkor időszerű programmal indította a 2020-es év első klubnapját január 28-án. Ismerjük meg egymást! – így a foglalkozás címe, mely egy hosszú ideje működő klub esetében talán furcsa is lehetne…

Bõvebben

2020
feb.
12

Vigyázat, telefonos csalók a vonalban!

Szerző: szerk

maszk1A koronavírus nem, de olyan csalók már megjelentek Magyarországon, akik az Egészségügyi Világszervezet, a WHO nevében telefonon próbálnak pénzt kicsalni jóhiszemű emberektől.

Bõvebben

2020
feb.
08

Rekordévet zárt a Richter 2019-ben

Szerző: szerk-OGY

rg logo inverz leadAmerikában közel megduplázta bevételeit a Richter Gedeon Nyrt. 2019-et 507,8 milliárd forintos árbevétellel zárta, ami 14 százalékkal haladta meg az előző évit. A gyógyszergyár az eredményei alapján 2020-ra is bevételnövekedésre számít.

Bõvebben

2020
feb.
07

Tanuljon németül!

Szerző: szerk

gerA Kőbányai Német Önkormányzat fontos feladatának tartja a német nyelv ápolását, oktatását a német származásúak között. Ennek érdekében évek óta szervezi a németnyelv-tanfolyamokat, és teszi ezt ebben az éveben is.

Bõvebben