AD-blacklist1

2016
feb.
04

Díjazták a legjobb pesti bulihelyeket

hbpna5Idén első alkalommal szervezték meg a budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák és bárok versenyét, a Heineken Budapest Nightlife Awards-ot. A megmérettetésben résztvevő közel 100 helyre összesen több mint 10 000 szavazat érkezett. A tizenkét kategória 35 nyertesét óriási bulival ünnepelte a közönség.

 


Elismerték a budapesti éjszakai élet azon legkiemelkedőbb helyeit, amelyek - amellett, hogy a magyar fiatalok kedvencei - igazi bulihangulatot biztosítanak a Budapesten szórakozóknak, és kedvelt úti céllá teszik a fővárost a külföldi fiatalok számára. A Heineken Budapest Nightlife Awards szervezői online megmérettetésre hívták a szórakozóhelyeket, a bulizó fiatalok pedig lehetőséget kaptak arra, hogy pontozzák törzshelyeiket, és ezáltal hozzájáruljanak az adott hely díjazásához.


A klubok, kocsmák és bárok olyan kategóriákban nevezhettek, mint a legjobb kocsma, a legjobb szabadtéri hely, a legjobb koncerthelyszín vagy a legjobb nagy klub. A közönség a nevezőkre a verseny weboldalán, a www.bpna.hu oldalon szavazhatott 2015. december 13. és 2016. január 27. között.


A budapesti éjszakát azonban nem csak ezek a helyek teszik különlegessé. A verseny névadó szponzora létrehozta különdíját, hogy rávilágítson a bulik főszereplőire, a szórakozók fontosságára. A Heineken különdíját egy olyan ikonikus személyiség kapta meg, aki nélkül nehezen képzelhető el az igazán jó budapesti buli, és példaértékű egyéniség a fiatalok között. A Heineken Különdíj kategória idei díjazottja Bártfalvi Sándor, a Mary PopKids frontembere. A díjakat 2016. január 28-án adták át a Fogasházban, ahol a nagyközönség a verseny győzteseit többek között a Rendes Pénz, Marsalkó ’Halott Pénz’ Dávid és Felcser ’punnany massif’ Máté formációjának hatalmas bulijával ünnepelhették.


Heineken Budapest Nightlife Awards díjazottjai
Legjobb parti-szervező kategória:
I. Citymatiné
II. Next Level
III. Lavalava
Legjobb borbár kategória:
I. Divino
II. Doblo
III. Apropó
Legjobb kézműves söröző kategória:
I. Léhűtő
II. Bestia
Legjobb szabadtéri hely kategória:
I. Budapest Park
II. Raqpart
III. Fröccsterasz
Legjobb koncerthelyszín kategória:
I. Akvárium klub
II. Budapest Park
III. Barba Negra Music Club
Legjobb kocsma kategória:
I. Aznap
II. Telep
III. Liebling
Legjobb romkocsma kategória:
I. Ankert
II. Fogasház
III. Instant
Legjobb bár kategória:
I. Raktár bár
II. Badgirlz Barclub
III. BOB
Legjobb melegbarát hely kategória:
I. Anker’t
II. Tütü
III. KIOSK Budapest
Legjobb kis klub kategória:
I. VOLT Music Bar@Akvárium
II. LÄRM
III. Toldi klub
Legjobb nagy klub kategória:
I. Akvárium
II. Tesla
III. Ötkert
Legjobb vidéki város kategória:
I. Pécs
II. Győr
III. Szeged
Heineken Különdíj: Bártfalvi Sándor, Mary PopKids


(forrás és kép: Trademagazin.hu)