AD-blacklist1

2015
máj.
22

Dolgozz otthonról mozgalom

Írta: szerk

home w2Nem kétséges, az otthonról dolgozás rendkívül kényelmes megoldás bárkinek, akinek munkaköre ezt megengedi. Főleg a kismamák körében népszerű ez a fajta munkavégzés.

 

 

Ne higgye senki, hogy otthonról dolgozni könnyű. Bár kétségtelen, az időbeosztást mindenki magának tervezi meg, s ez rendkívül rugalmassá teszi a munkavégzést, a felelősség nem kisebb, mint az irodában ülve.

   Az igény erre a munkára nem új keletű, de a feltételek jószerint az internet elterjedésével alakultak ki. Megjegyezzük, ez a rendszer messze nem azonos a bedolgozói munkával (valamim összeszerelése, borítékolás, stb.), bár vannak azonos elemek.

 

   home w1Gyakran azonosítják ezt a munkavégzést a távmunkával, s joggal. Egy adott munkatípusnál a nyugalom nem nélkülözhető, sokkal hatékonyabb lehet az otthoni, megszokott környezet. Az is az otthoni munkavégzés javára írható, hogy akár éjjel is végezhető. Ám az a felelősség, ami a munkavállalót terheli, nevezetesen a pontos, minőségi teljesítés, nem kisebb otthon, mint a tényleges munkahelyen.

 

   Az otthoni dolgozást népszerűsítendő, bemutatót tartottak a Hoffice home+office, vagyis otthon+iroda) elnevezésű lakásban Budapesten, május 22-én (képünk).

 

MTI, Fotó: MTI/Marjai János