AD-blacklist1

2015
ápr.
25

Menjen inkább autóval!

Írta: szerk

bkv terelDélbudán és a belvárosban szinte lehetetlen lesz közlekedni szombaton és vasárnap. A BKK arra figyelmezteti az autósokat, hogy a várható útlezárások miatt inkább a tömegközlekedést vegyék igénybe.

 

 

2015. április 25-én (szombaton) és 26-án (vasárnap) rendezik a Dunai Regatta hajóversenyt Budapesten a Műegyetem rakparton, ezért szombaton 0 órától vasárnap reggel 8 óráig lezárják a Budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és az Erzsébet híd között, valamint szombaton 0 órától vasárnap délig a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Budafoki út között. 

 

A BKK felhívja a figyelmet arra is, hogy szombaton délután várhatóan 15 és 19 óra között kerékpáros felvonulást rendeznek számos belvárosi fő közlekedési útvonal lezárásával. Emiatt ebben az időszakban Budán az Irinyi József utca–Október huszonharmadika utca–Bocskai út–Karolina út–Budaörsi út–Alkotás utca–Krisztina körút–Széll Kálmán tér–Margit körút által határolt területen belül és a Budai alsó rakpart lezárással nem érintett szakaszán, Pesten pedig a Ferenc körút–József körút–Rákóczi út–Thököly út–Hungária körút–Róbert Károly körút által határolt területen belül nehéz lesz közlekedni.

 

Részletek ITT olvashatók.