AD-blacklist1

2015
ápr.
15

Tom Hanks beugrott a pesti optikushoz

tom hanksMiközben Tom Hanks az Inferno című Da Vinci-kód-folytatás magyarországi forgatási helyszíneit veszi szemügyre, egy optikushoz is beugrott a fővárosban.

 

 

 

,,Tom Hanks (58) legkitartóbb hazai rajongói talán most is remegnek, de a Ráday utcai optikusnál dolgozó két hölgy is megilletődötten nézett a világsztár után, amikor szerda délben öt percre betért, majd elviharzott.
– Nem mondhatunk semmit, titoktartási szerződést írtunk alá – magyarázták az alkalmazottak, és félelmük érthető.


A kétszeres Oscar-díjas hollywoodi legenda látogatása során egy testőr az üzletből kémlelt, a másik az ajtót tartotta zárva kívülről, Hanks személyi asszisztense pedig a távolabb parkoló luxusterepjárót vezényelte. A ki- és beszállás alatt blokkolták a szűk Ráday utca forgalmát, de épp nem jött semmi, és Hanks szánt egy percet a sóvárgó rajongókra.
– Egyik testőre mondta, csak a hotelnél nincs aláírás, és közös fotó, ezért próbáltuk követni a kocsijukat, hátha megállnak valahol. Majdnem sírva fakadtunk, amikor a rakpart végén elhúztak, és mi pirosat kaptunk, de éppen láttuk, ahogy lekanyarodnak, utána pedig megálltak. Még most sem hiszem el, hogy az előbb Tom Hanksszel ölelkeztem! – áradozott Norbi (20), aki vasárnap óta mindennap ott szobrozott a Gresham-palota előtt.


Csak sejteni lehet, hogy a hotelben ajánlották neki a címet, ahol exkluzív szemüvegeket forgalmaznak, és javítnak, de mindez másodlagossá vált, amikor az utcára lépett.
– Nagyon tetszik Magyarország, imádom! – mondta és mutatta Hanks a nagy sietségben, és barátságosan mosolygott, sajnos, ennél többre nem volt ideje. Azt viszont a rajongók is visszaigazolták, hogy oldott és közvetlen volt, amit lezser öltözéke is tükrözött.
Kedélyesen folytatta egyhetes terepszemléjét, amelynek során az Inferno című Da Vinci-kód-folytatás magyarországi forgatási helyszíneit veszi szemügyre produceri és főszereplői minőségében. Egy hónap múlva kezdődik a munka."


A Blikk teljes cikke itt olvasható.