AD-blacklist1

2015
már.
22

Suliban nyomták szét a drogot

sulidrog police.huKözépiskolai dílereket fogtak el a rendőrök. A fiúk a gyanú szerint saját iskolájuk közelében árultak kábítószert. Egyiküket Kőbányán kapcsolták le.

 

 

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – B. Oszkár 47 éves szigethalmi, S. Bence 18 éves budapesti, B. Roland 18 éves csévharaszti lakos, valamint két fiatalkorú társuk ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2014 óta rendszeresen árultak kábítószert egy józsefvárosi középiskola közelében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2015. március 18-án és 19-én több helyszínen – a Budapest X. Timót utcában, a főváros XVIII. kerületében és Szigethalmon – elfogták az öt feltételezett elkövetőt.
A nyomozás során a rendőrök a gyanúsítottak ismert lakcímein és tartózkodási helyein házkutatást tartottak, amely során különböző mennyiségű és minőségű kábítószer-gyanús anyagot foglaltak le. Az előzetes szakvélemény alapján ezek új pszichoaktív anyagnak, valamint más kábítószernek minősülnek.
Az öt gyanúsítottal szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.


(forrás és fotó: police.hu)