AD-blacklist1

2013
jan.
10

Kerekesszékes is lehet szép

varga katalin helyitema.huKerekesszékes szépségversenyt rendeznek márciusban Budapesten. A győztesnek egy éven keresztül különféle meghívásoknak kell eleget tennie.


Január 31-ig jelentkezhetnek az érdeklődők a Miss Colours Hungary kerekesszékes szépségversenyre, amelyet március 9-én rendeznek Budapesten. A válogatásnál kiemelt szempont lesz a kommunikációs készség, mert olyan kerekesszékes nagykövetet keresnek, aki összeállítja elképzeléseit az akadálymentesítés ügyének segítéséről és arról, hogyan tudna ebben részt venni.
A győztesnek egy éven keresztül különféle meghívásoknak kell eleget tennie, ahol bemutatja törekvéseit, a honlapon megjelenő írásaiban beszámol a munkájáról annak érdekében, hogy az emberek jobban megismerhessék a mozgáskorlátozottak világát – idézte a közlemény Varga-Tarr Sándort, a Miss Colours Hungary projekt igazgatóját.


A zsűri tagja lesz Varga Katalin kerekesszékes szépségkirálynő (képen), Orosz Barbara producer-műsorvezető, Nánási Pál fotóművész, Kucsera Zsolt mesterfodrász és Szabó Géza, a rendezvénynek helyet adó Larus Étterem és Rendezvényközpont tulajdonosa. Az esemény fővédnöke Simicskó István sportért felelős államtitkár.
További információkat a www.misscolours.com weboldalon olvashatnak az érdeklődők.


(forrás. nepszava.hu) (fotó: helyitema.hu)